12 εξαιρετικά παραδείγματα διαφήμισης σε πινακίδες – Βillboard Αdvertising

Ημερομηνία: 02-04-2013 | Συγγραφέας:
Κατηγορίες: Design | Ετικέτες:

Οι διαφημιστικές πινακίδες αποτελούν ίσως την πιο κοινή μορφή υπαίθριας διαφήμισης. Μεγάλες και εμφανώς τοποθετημένες, είναι πραγματικά δύσκολο να ξεφύγουν της προσοχής μας.

Γι’αυτό το λόγο, τα διαφημιστικά γραφεία βρίσκουν συνεχώς νέους, καινοτόμους τρόπους να τραβούν την προσοχή του κοινού, δημιουργώντας διαφημίσεις γεμάτες δημιουργικότητα και φαντασία.

Δείτε 12 από τις πιο “έξυπνες” διαφημίσεις στις εικόνες που ακολουθούν:

 

1. BBC World 

consider-bbc-world-billboard-ad

Το BBC, θέλοντας να δείξει πως πάντα υπάρχουν διαφορετικές “απ-όψεις” σε ένα περιστατικό, χρησιμοποίησε τις 2 εικόνες σε γωνία.

 

2. Sky Discovery Channel

consider-sky-billboard-ad

Η συγκεκριμένη πινακίδα αποτελείται από διάφορα κυκλώματα, σε μια προσπάθεια επίδειξης του πως λειτουργούν τα πράγματα. Η ανεμογεννήτρια γεμίζει τις μπαταρίες, οι οποίες με την σειρά τους παρέχουν την ενέργεια στην οθόνη ώστε να εμφανίσει το μήνυμα “full”, ενεργοποιώντας τα φώτα neon και αποκαλύπτοντας το σήμα του Discovery.

 

3. Black Tower Home Security

consider-peoplesteal-billboard-ad

Η εταιρεία Black Tower security, θέλοντας να αποδείξει πως μερικοί άνθρωποι θα κλέψουν οτιδήποτε, γέμισε την πινακίδα με διάφορα πράγματα τα οποία μέχρι το τέλος της εβδομάδας είχαν εξαφανιστεί, αποκαλύπτοντας το μήνυμα της εταιρείας ‘People Steal. Black Tower Home Security’.

 

4. Kill Bill

consider-killbill-billboard-ad

Προώθηση για την προβολή της ταινίας “Kill Bill” στην Νέα Ζηλανδία.

 

5. The Economist – Light Bulb

consider-lightbulb-billboard-ad

Χρησιμοποιώντας αισθητήρες κίνησης, η πινακίδα ανάβει κάθε φορά που κάποιος περνάει από το συγκεκριμένο σημείο, δημιουργώντας έτσι την παραπάνω εικόνα.

 

6. Koleston Naturals: Chang

consider-koleston-billboard-ad

Η συγκεκριμένη διαφήμιση, βασίζεται στο φως του ήλιου, το οποίο δίνει διαφορετικές αποχρώσεις στα μαλλιά του μοντέλου της εικόνας, προωθώντας έτσι την νέα σειρά προϊόντων της συγκεκριμένης εταιρείας.

 

7. Bleeding billboard

consider-bleeding-billboard-ad

Σε μια προσπάθεια να κάνει τους οδηγούς πιο προσεκτικούς και την αποφυγή ατυχημάτων στον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο, η πινακίδα αλλάζει όψη κατά την διάρκεια της βροχής περνώντας έτσι το μήνυμα “Rain changes everything. Drive to the conditions.”

 

8. Nose hair trimmer

consider-nosehair-billboard-ad

Διαφήμιση για την ασφάλεια του συγκεκριμένου προϊόντος της Panasonic.

 

9. Colorado State Patrol

consider-colorado-billboard-ad

Με αυτό τον τρόπο επέλεξε η πολιτεία του Colorado να επιστήσει την προσοχή στου οδηγούς και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν τα φορτηγά στον αυτοκινητόδρομο.

 

10. Science World

consider-daimonds-billboard-ad

9000 γυάλινα διαμάντια συνθέτουν την συγκεκριμένη πινακίδα, η οποία δημιουργήθηκε για λογαριασμό του Science World, περνώντας το μήνυμα ότι τα διαμάντια δεν είναι τόσο σπάνια..

 

11. The Day After Tomorrow

consider-dayafter-billboard-ad

Προώθηση για την ταινία “The Day After Tomorrow”. Εκτος από την πινακίδα, στο βάθος ξεχωρίζει και ένα αντίγραφο του κτιρίου Empire State…

 

12. Invisible

consider-invisible-billboard-ad

Το Ίδρυμα Παιδιών της Αυστραλίας σε συνεργασία με το διαφημιστικό γραφείο JWT, δημιούργησαν την συγκεκριμένη αφίσα, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την παραμέληση, ως μορφή παιδικής κακοποίησης.

 

 

Παρόμοια Άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ad Block Detected

We noticed that you are using an adblocking software.
We rely on ads in order to provide you
this free tool & to operate this website.
We would appreciate it very much if you whitelist our
website in your AdBlocker.