Τα εκπληκτικά χειροποίητα έργα τέχνης του Kyle Bean – Μια συλλογή έργων γεμάτη φαντασία [Pics+Vid]

Ημερομηνία: 06-04-2013 | Συγγραφέας:
Κατηγορίες: Design, Video, Τέχνη, Φωτογραφία | Ετικέτες: χειροποίητα

Ο Kyle Bean είναι ένας νέος καλλιτέχνης και σχεδιαστής από το Brighton της Μεγάλης Βρετανίας. Ο ίδιος σπούδασε εικονογράφηση στο Πανεπιστημίου του Brighton από το οποίο αποφοίτησε το 2009.

Εκτός από την εικονογράφηση, ο Kyle ασχολείται επίσης με την δημιουργία χειροποίητων μοντέλων, τον σχεδιασμό, την δημιουργία σκηνικών αλλά και με την καλλιτεχνική διεύθυνση.

Μέσα από τον συνεχή πειραματισμό με καινούργια και μη συμβατικά υλικά, καταφέρνει να δημιουργεί «αυθεντικά» έργα γεμάτα δημιουργικότητα, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα, νέους τρόπους έκφρασης. Παρόλα αυτά, το χαρτί φαίνεται να παραμένει για τον ίδιο, ένα από τα πιο ευέλικτα και «προσιτά» υλικά, αποκαλύπτοντας νέες προοπτικές σε κάθε έργο ξεχωριστά.

Ο ίδιος έχει δηλώσει σχετικά με τον τρόπο που δημιουργεί τα έργα του αλλα και για την χρήση σχεδιαστικών προγραμμάτων:

There is always a back and forth between people wanting to really push the limits of technology and those who prefer to work in ways which are more analogue. It’s an interesting debate and for me personally, since science and technology is often a massive source of inspiration in my work, which could be seen as quite ironic… Despite the fact that the most significant part of my projects are made by hand, computers are an important part of my design process…

Η λίστα των πελατών του περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως,  ενώ η δουλειά του έχει αναγνωριστεί από το διάσημο Art Directors Club της Νέας Υόρκης και την Διεθνή Μπιενάλε Σχεδιασμού που πραγματοποιείται σε όλη την Ευρώπη.

Δείτε μερικά από τα έργα του στις εικόνες και τα video που ακολουθούν:

 

Παρόμοια Άρθρα:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ad Block Detected

We noticed that you are using an adblocking software.
We rely on ads in order to provide you
this free tool & to operate this website.
We would appreciate it very much if you whitelist our
website in your AdBlocker.