Πραγματικές φωτογραφίες επικίνδυνων πτώσεων από τον Kerry Skarbakka. Struggle to Right Oneself

Ημερομηνία: 12-01-2013 | Συγγραφέας:
Κατηγορίες: Άνθρωποι, Φωτογραφία | Ετικέτες:

Το project “Struggle to Right Oneself” (Πάλη για Αυτοδικαίωση) αποτελείται από μια σειρά φωτογραφικών πορτρέτων από τον καλλιτέχνη Kerry Skarbakka.

Ο ίδιος “συλλαμβάνει” τον εαυτό σε επικίνδυνες στιγμές πτώσεων. Κάποιες από αυτές είναι, μια πτώση από δέντρο, να γλιστρά στη μπανιέρα, στο χείλος ενός μοιραίου άλματος από μια σιδηροδρομική γέφυρα και άλλες παραπλήσιες, επώδυνες και πραγματικές καταστάσεις.

Ο ίδιος δηλώνει ότι βασίζετε σε μια αρχή του φιλόσοφου Μάρτιν Χάιντεγκερ επί της ανθρώπινης ύπαρξης, την οποία περιγράφει ως μια διαδικασία διαρκούς πτώσης, και την ευθύνη του κάθε ατόμου να πιάσει/σώσει τον εαυτό του από την ίδια του την αβεβαιότητα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Skarbakka χρησιμοποιεί ειδικό εξοπλισμό αναρρίχησης και άλλα μέσα ασφάλειας ώστε να τραβήξει αυτές τις εκπληκτικές φωτογραφίες, χωρίς όμως να είναι ορατές στα πλάνα. Αυτό το κάνει επίτηδες ώστε να διεγείρει ερωτήματα στον θεατή… μπορούμε να πετάξουμε; Πέφτουμε; Τι θα συμβεί όταν προσγειωθούμε; … απολαύστε…

Παρόμοια Άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ad Block Detected

We noticed that you are using an adblocking software.
We rely on ads in order to provide you
this free tool & to operate this website.
We would appreciate it very much if you whitelist our
website in your AdBlocker.