Γλυπτά και κατασκευές που κλονίζουν το αναμενόμενο. Γνωρίστε τον καλλιτέχνη Maskull Lasserre

Ημερομηνία: 08-02-2013 | Συγγραφέας:

Ο Maskull Lasserre γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά το 1978 αλλά πέρασε τα παιδικά του χρόνια στη Νότια Αφρική. Είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών Mount Allison, με ειδικότητα στη Τέχνη και Φιλοσοφία, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Καλών Τεχνών από το Πανεπιστήμιο Concordia, με ειδικότητα στη γλυπτική.

Ο Lasserre, μέσα από τα έργα του, επιθυμεί να εξερευνήσει την απροσδόκητη δυνατότητα της καθημερινότητας μέσω των αλληγοριών της αξίας, της προσδοκίας και της χρησιμότητας. Στοιχεία νοσταλγίας, ατυχήματα, χιούμορ και το μακάβριο, ενσωματώνονται σε έργα που προκαλούν παραδοξότητα σε κάτι γνώριμο και αβεβαιότητα σε κάτι αναμενόμενο.

Τα εκπληκτικά έργα του Lasserre εκθέτονται σε μόνιμες συλλογές μουσείων και γκαλερί, αλλά κάνουν και τον γύρο του κόσμου μέσω ατομικών και ομαδικών εκθέσεων, όπως το Πολεμικό Καναδικό Πρόγραμμα Καλλιτεχνών στο Αφγανιστάν.

Απολαύστε τα ασυνήθιστα γλυπτά και τις κατασκευές του καναδού καλλιτέχνη, που σύμφωνα με τον ίδιο ξεκινούν εκεί που ο υπόλοιπος κόσμος σταματά…

Παρόμοια Άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ad Block Detected

We noticed that you are using an adblocking software.
We rely on ads in order to provide you
this free tool & to operate this website.
We would appreciate it very much if you whitelist our
website in your AdBlocker.